Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

EFT -ACADEMY

Wat is EFT?

Naast opleidingen biedt de EFT-Academy vervolmakingsopleidingen en intervisie. 

Tijdens deze intervisies worden ervaringen en informatie uit het EFT-circuit uitgewisseld, worden cases besproken, en contacten onderhouden of gelegd met pas afgestudeerde practitioners.

Meer informatie

Opleidingen

De EFT -Academy Vlaanderen biedt twee soorten opleidingen aan. Naargelang het doel kan er gekozen worden voor langere of kortere opleidingen van verschillende niveaus. 

De inhoud van deze opleidingen is ontstaan vanuit het gedachtengoed van de EFT-ontwikkelaar Gary Craig en de ontelbare ervaringen die de EFT-Academy stichters doorheen de jaren opdeden. 

Meer informatie

Voor wie

Iedereen kan bij de EFT-Academy terecht om de technieken aan te leren.

Je kan er terecht voor een volwaardige opleiding tot EFT-Practitioner, als medisch verzorger, therapeut, psycholoog en coach wanneer je de EFT-technieken professioneel wenst te gebruiken in je praktijk, of als individu, die de methode op zichzelf wil toepassen.

Meer informatie

Over de EFT-Academy

De EFT-Academy is in 2004 ontstaan vanuit twee enthousiast EFT’ers, Veronique Schelfaut en Koenraad Van Reeth.

De EFT-Academy Vlaanderen heeft als missie EFT bekendheid te geven en doet dit door het verspreiden van correcte informatie in de vorm van lezingen, workshops en opleidingen. Iedereen kan bij de EFT-Academy terecht om de technieken aan te leren.

Meer informatie

EFT bij kanker

Onlangs is er een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door verscheidene Vlaamse ziekenhuizen. Daarin werd er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van EFT bij genezen patiënten met nog klachten als Chemobrain, concentratie- en geheugenstoornissen, vermoeidheid. de resultaten waren verbluffend. 

Het hele onderzoek is verschenen in de 'Lancet', een gerenommeerd wetenschappelijk magazine.

Je leest het complete verhaal hier op onze website. 

Meer informatie